Printer Friendly Version Семинар посвећен промовисању могућности сарадње са Србијом у енергетском сектору и сектору управљања отпадом, Таранто, 17. децембар 2014. године @ 9 June 2015 09:32 AM

Италијанска трговинска агенција (ИТА), у сарадњи са Привредном комором Барија и Привредном комором Таранта, организовала је,  17. децембра 2014. године у Таранту, семинар посвећен могућностима сарадње са Србијом у енергетском сектору и сектору управљања отпадом.

Присутне је у име организатора поздравио председник Привредне коморе Таранта Луиђи Спортели, док је директор ИТА Аниело Мусела представио активности Канцеларије ИТА у Београду.

У име Амбасаде Републике Србије присуствовао је економски саветник Раде Бербаков који је, том приликом, одржао презентацију на тему економских потенцијала Републике Србије у контексту могућности пословања и развијања даље сарадње. Презентацију на тему енергетског сектора и одлагања и управљања отпадом одржао је саветник председника Привредне коморе Србије Александар Перић.