Printer Friendly Version Seminar posvećen promovisanju mogućnosti saradnje sa Srbijom u energetskom sektoru i sektoru upravljanja otpadom, Taranto, 17. decembar 2014. godine @ 9 June 2015 09:33 AM

Italijanska trgovinska agencija (ITA), u saradnji sa Privrednom komorom Barija i Privrednom komorom Taranta, organizovala je,  17. decembra 2014. godine u Tarantu, seminar posvećen mogućnostima saradnje sa Srbijom u energetskom sektoru i sektoru upravljanja otpadom.

Prisutne je u ime organizatora pozdravio predsednik Privredne komore Taranta Luiđi Sporteli, dok je direktor ITA Anielo Musela predstavio aktivnosti kancelarije ITA u Beogradu.

U ime Ambasade Republike Srbije prisustvovao je ekonomski savetnik Rade Berbakov koji je, tom prilikom, održao prezentaciju na temu ekonomskih potencijala Republike Srbije u kontekstu mogućnosti poslovanja i razvijanja dalje saradnje. Prezentaciju na temu energetskog sektora i odlaganja i upravljanja otpadom održao je savetnik predsednika Privredne komore Srbije Aleksandar Perić.