Printer Friendly Version Свечана церемонија затварања трећег мастер програма за јавне набавке, Рим, 7. јун 2015. године @ 6 October 2015 07:52 PM

На Универзитету Тор Вергата, 7. јуна  2015. године, одржана је свечана церемонија затварања трећег мастер програма за јавне набавке. Иначе, програм је финансијски подржан од Европске банке за реконструкцију и развој (ЕБРД) и Владе Тајвана, а институционално од стране Министарства економије и финансија Републике Италије, Министарства спољних послова и међународне сарадње, као и Централно-европске иницијативе.

У поменутом програму, који за циљ има обуку и усавршавање државних службеника за послове јавних набавки, учествовало је 27 полазника из 14 држава широм света. Од тог броја, седам полазника било је из институција Републике Србије (Народна банка Србије, Србијагас, Аеродром Београд, Републичка комисија за заштиту права у поступцима јавних набавки, Војска Србије).



На свечаној церемонији затварања мастер програма у име Амбасаде Републике Србије учествовао је економски саветник Раде Бербаков који је, том приликом, одржао прикладан говор.