Printer Friendly Version Истраживање о могућностима културне сарадње партнерских организација Републике Србије и Републике Италије @ 8 February 2018 09:52 AM

 

Амбасада Републике Србије у Риму и Завод за проучавање културног развитка Републике Србије позивају установе и удружења у култури Србије да учествују у истраживању о могућностима сарадње са партнерским организацијама из Италије.

Циљ истраживања је да се стекне увид у досадашњу сарадњу и сагледају могућности за њено будуће унапређење. Резултати истраживања ће допринети дефинисању мера за интензивирање сарадње институција из Србије и Италије, као и промоцију српске културе у Италији.

Упитнику можете приступити путем линка Упитник_сарадња_Италија

Рок за попуњавање упитника је 19. фебруар 2018. године.

Резултати истраживања и информације о наредним корацима биће доступни на интернет страницама Амбасаде Републике Србије у Риму и Завода за проучавање културног развитка Републике Србије.

Уколико су Вам потребне додатне информације у вези са истраживањем и/или упитником, можете се јавити истраживачком тиму Завода за проучавање културног развитка на 011.2187.216 и 011.2637.565 или електронском поштом на: projekti@zaprokul.org.rs