Printer Friendly Version ЕВРОПА У МУЗИЦИ - музичка сезона кластера EUNIC Рим @ 3 October 2019 10:42 AM

У оквиру музичке сезоне кластера EUNIC - Рим - у Амбасади Републике Србије у Италији, (Виа деи Монти Париоли 20), у  уторак, 15.октобра 2019, у 19:00 часова, одржаће се један од концерата јесење сезоне пројекта ЕВРОПА У МУЗИЦИ.  

Концерт под називом “Очараност душе” одржаће сопран Емилија Петронијевић и пијаниста Матилда Шипиони. На програму су композиције Волфгана Амадеуса Моцарта, Ђоакина Росинија, Петра Илича Чајковског, Антонина Дворжака, Франца Шуберта, Габријела Фореа, Франческа Паола Тостија, Ернеста де Куртиса и Леонарда Бернстина. Улаз слободан док се не попуне расположива места.

Програм концерта ''Очараност душе''

 

Емилија Петронијевић                        Матилда Шипиони 

ВАЖНА НАПОМЕНА: Обавештавамо заинтересовану публику да је због ограниченог броја места потребно да што пре пријаве свој долазак на мејл segreteria@ambroma.com Пријаве ће се примати до попуњености капацитета сале. Гостима којима је потврђена пријава, улазак у зграду Амбасаде у Виа деи Монти Париоли 20 биће омогућен од 18:15 до 18:40 часова. Поздравни говор амбасадора Њ.Е. Г.Алексића почиње у 18:45 часова. Уколико је пријава благовремена и потврђена, потребно је на улазу показати идентификациони документ са сликом.