Printer Friendly Version Српски репрезентативци на Европском првенству у парастреличарству у Риму @ 5 August 2022 02:48 PM

Рим, 5. август 2022.

Амбасадор Републике Србије у Републици Италији Горан Алексић угостио је данас у просторијама Амбасаде националну репрезентацију у парастреличарству, која учествује нa Европском првенству у Риму. Првенство се одржава од 30. јула до 7. августа 2022. године. у олимпијском центру „Ђулио Онести“.

Спортисти Србије Дејана Бачко, Веселин Узелац, Дејан Миловић, Золтан Патаки и Марко Нежић пренели су позитивне утиске досадашњег тока такмичења и истакли да репрезентација придаје велики значај што бољем екипном и индивидуалном пласману, и успешнoм представљању наше земље у Италији.

Пожелевши добродошлицу репрезентативцима Србије, амб. Алексић је обавестио да је Амбасада активно ангажована на унапређењу билатералне сарадње у области спорта са Републиком Италијом, као и сарадње параолимпијских комитета Србије и Италије. Захвалио је репрезентацији Србије што са поносом представља нашу земљу на Европском првенству у Риму и пожелео им успех у даљем току такмичења.