Printer Friendly Version Srpski reprezentativci na Evropskom prvenstvu u parastreličarstvu u Rimu @ 5 August 2022 02:52 PM

Rim, 5. avgust 2022.

Ambasador Republike Srbije u Republici Italiji Goran Aleksić ugostio je danas u prostorijama Ambasade nacionalnu reprezentaciju u parastreličarstvu, koja učestvuje na Evropskom prvenstvu u Rimu. Prvenstvo se održava od 30. jula do 7. avgusta 2022. godine. u olimpijskom centru „Đulio Onesti“.

Sportisti Srbije Dejana Bačko, Veselin Uzelac, Dejan Milović, Zoltan Pataki i Marko Nežić preneli su pozitivne utiske dosadašnjeg toka takmičenja i istakli da reprezentacija pridaje veliki značaj što boljem ekipnom i individualnom plasmanu, kao i uspešnom predstavljanju naše zemlje u Italiji.

Poželevši dobrodošlicu reprezentativcima Srbije, amb. Aleksić je obavestio da je Ambasada aktivno angažovana na unapređenju bilateralne saradnje u oblasti sporta sa Republikom Italijom, kao i saradnje paraolimpijskih komiteta Srbije i Italije. Zahvalio je reprezentaciji Srbije što sa ponosom predstavlja našu zemlju na Evropskom prvenstvu u Rimu i poželeo im uspeh u daljem toku takmičenja.